opinie

Kilka słów od ludzi, których miałem okazję bliżej poznać. Podczas ich uroczystości sporo się działo a każda była inna. Pozostała masa wspomnień, wspaniałe zdjęcia i ogromna satysfakcja.

Milena i Marcin
  -  Luzino Hotel Czardasz
Impreza bardzo udana. DJ stanął na wysokości zadania! Dobór muzyki rewelacyjny. Samo prowadzenie imprezy bez problemu. Goście bardzo chętnie uczestniczyli w zabawie. Dzięki za Metallice i SlipKnot-ów ; -) Dziękujemy i pozdrawiamy
dodano: 2015.11.01 , 18:30
Daria i Mateusz (Tutka i Dżudżu)
  -  Wejherowo sala Opus
Dj Eros wspaniale poprowadził nasze wesele oraz poprawiny. Jest bardzo dobrze zorganizowany, potrafi łączyć muzykę dla osób starszych i młodszych - tak że wszyscy są zadowoleni i nie podpierają ścian :). Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Jarkiem tym bardziej, że uzgadniał z nami wszystko co miało się odbywać - nie zdradzając przy tym niespodzianek które były dla nas przygotowane. POLECAMY GORĄCO - było cudownie - DZIĘKUJEMY RAZ JESZCZE. Daria i Mateusz (17.10.2015)
dodano: 2015.10.19 , 19:09
Kasia i Łukasz
  -  Osłonino - Agrotka
Pan Jarek świetnie poprowadził poprawiny po naszym weselu. Przekonał repertuarem do zabawy nawet najbardziej nieprzytomnych gości weselnych:) Sądząc po weselach na których bywałam, wydawałoby się, że poprawiny nie należą do najlepszych imprez, jednak te po naszym weselu stanowczo się udały:) Pan Dj zabawiał zarówno najmłodszych gości bańkami mydlanymi jak i tych większych poprzez ciekawe konkursy, które zrobiły furorę. Goście zachwyceni a my zadowoleni. Ponadto nie jest to pierwsza impreza prowadzona przez Pana Jarka w mojej rodzinie bo grał na mojej osiemnastce i nadal potrafi zabawić tą samą ekipę gości. Dziękujemy za wszystko i do zobaczenia w grudniu bo z tego co wiem to szykuje się kolejna zabawa przy muzyce DJ EROSA:) Pozdrawiamy, Kasia i Łukasz
dodano: 2015.09.26 , 22:37
Magdalena i Krzysztof
  -  Verona - Reda
Pan Jarek rewelacyjnie poprowadził nasze wesele ;) Idealnie wpasował piosenki i zabawy pod gości Wszyscy byli zachwyceni. Do dziś nasi goście wspominają tą cudowną zabawę. Jeśli kiedykolwiek będziemy coś organizować to na pewno przy pomocy pana Jarka ;) Jesteśmy bardzo wdzięczni za wspaniałą współpracę ;) będziemy polecać dalej
dodano: 2015.08.08 , 12:39
Irena i Roger
  -  Adler
Jesteśmy zachwyceni współpracą! Wszyscy goście niesamowicie się bawili .Nie tylko najlepszy Dj ale i dobry człowiek. Gorąco polecamy i BAAAAAAARDZO dziękujemy.! Na pewno jeszcze się spotkamy.
dodano: 2015.08.05 , 12:16
Wanda i Łukasz - 13.06.2015
  -  Zajazd nad Stawem- Grabówko Kościerskie
Dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Panie Jarosławie spisał się Pan na medal. Świetna zabawa . Profesjonalnie poprowadzone zabawy, dobrana muzyka i porwani do tańca zadowoleni goście. Tak więc serdecznie polecamy i pozdrawiamy.
dodano: 2015.06.25 , 20:33
Paulina i Jarek
  -  Chełmżyca wesle 30.05.2015
Najlepszy Dj na wesele jakiego mogliśmy sobie wymarzyć. Polecamy serdecznie każdemu i na każdą okazje Jarek potrafi rozkręcić każdą imprezę. Można brać w ciemno jak MY :) ponieważ Jarka poznaliśmy w dniu wesela a wszystko załatwialiśmy drogą tel lub email i nie żałujemy swojego wyboru. Polecamy w 100%!!! Pozdrawiamy
dodano: 2015.06.05 , 22:00
Magda i Mateusz
  -  Reda - Kębłowo 25.04.15
Serdecznie polecamy! Jarku dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela i poprawin. Wszyscy świetnie się bawiliśmy. Muzyka idealnie dopasowana do gustów gości. Bawili się wszyscy, zarówno młodzi jak i starsi. Repertuar piosenek różnorodny dzięki czemu piosenki się nie powtarzały. Nikt nie siedział znudzony przy stole, z czego bardzo się cieszymy. :D Zabawy zgodne z tym co ustaliliśmy. Jarku dałeś z siebie 100% a nawet i więcej! :D Jeszcze raz bardzo dziękujemy i będziemy polecać wszystkim! :D
dodano: 2015.06.01 , 21:54
Kasia i Tomek
  -  Gdańsk
Serdecznie polecamy usługi Jarka :* Jarek to profesjonalista pod każdym względem, otwarty na wszelkie propozycje, spełniał każde nasze życzenie w czasie zabawy weselnej :* muzyka dopasowana do różnego wieku gości - coś dla maluszków, młodzieży jak i dorosłych słuchających disco polo jak i rocku :* pełne opanowanie i spokój nawet gdy w czasie wesela okazało się że para młoda nie ma wybranej piosenki na pierwszy taniec :* doradził z uśmiechem i z spokojem znosił niezdecydowanie pracy młodej :) konkursy trafione idealnie :* na poprawinach również była przednia zabawa. sprzęt na wysokim poziomie :* głośność muzyki idealnie dopasowana do wielkości sali :* Jak mielibyśmy wystawić ocenę zdecydowanie byłoby to 6 :* ps. uśmiech Jarkowi nie schodził z twarzy serdecznie polecamy usługi Jarka
dodano: 2014.12.10 , 17:34
Wesele Gosia i Stephen
  -  Brodnica Dolna
Serdecznie dziękujemy za fantastycznie poprowadzone wesele :) DJ Eros pomimo małego wesela potrafił rozkręcić zabawę tak aby wszyscy niezależnie od wieku bawili się świetnie. Wszyscy bardzo milo wspominają nasze wesele dzieki Panu! I najwieksza zaleta jest to ze jest ciagle usmiechniety! POLECAMY i sami na pewno skorzystamy ponownie jak bedzie okazja :) Pozdrawiamy i jeszcze raz dziekujemy.
dodano: 2014.07.18 , 13:17
Zapraszam do wsparcia mojej strony w serwisach społecznościowych i broadcastowych.
tel:
501 849 407
Jarosław Elwart / Dj Eros
ciacho Witaj
Korzystanie z witryny djeros.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Wyrażam zgodę na przyjmowanie plików cookie ze strony djeros.pl