opinie

Kilka słów od ludzi, których miałem okazję bliżej poznać. Podczas ich uroczystości sporo się działo a każda była inna. Pozostała masa wspomnień, wspaniałe zdjęcia i ogromna satysfakcja.

Monika i Patryk
  -  Reda
27 lipca odbyło się nasze wesele na którym grał Dj Eros. Gorąco polecamy tego dj, goście cały czas wspominają młodego człowieka, który potrafił rozruszać nawet największego sztywniaka. Na pewno jeszcze skorzystamy z jego usług. Wielkie dzięki
dodano: 2013.08.12 , 18:34
Martyna i Paweł
  -  Wejherowo
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę do białego rana podczas naszego wesela. Wszyscy goście byli zachwyceni wyborem muzyki, parkiet był cały czas pełen mimo męczącego upału. DJ Eros posiada umiejętność takiego dobierania muzyki, że zarówno miłośnicy disco polo jak i ciężkiego rockowego byli zadowoleni i wspólnie szaleli na parkiecie. Były zabawne konkursy, wspólne śpiewanie i dedykacje na życzenie. Bardzo się cieszymy, że udało nam się znaleźć takiego rewelacyjnego DJ, który jest o niebo lepszy niż najlepsza orkiestra. POLECAMY w 100% i będziemy polecać wszystkim, którzy nie mieli jeszcze okazji przeżyć wspaniałej zabawy prowadzonej przez p. Jarka.
dodano: 2013.08.12 , 10:34
Ania i Michał
  -  Rumia
Serdecznie polecamy Jarka grał u Nas na weselu goście byli bardzo zadowoleni zabawa udana do białego rana ,parkiet cały czas zapełniony muzyka dopasowana w 100% !!! Jeżeli będziemy organizować jakąś imprezę na pewno kolejny raz skorzystamy ;)
dodano: 2013.08.01 , 21:57
Marzena i Michał
  -  Wejherowo
Bardzo dziękujemy Panu Jarkowi za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela. Goście bawili się do białego rana, zarówno ci starsi, jak i najmłodsi. Gorąco polecamy
dodano: 2013.07.23 , 14:12
Justyna - Adrian
  -  Cedry Wielkie
Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym!! Z pomysłem prowadzone zabawy jak i również konkursy weselne :). Goście bawili się super. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy ;)
dodano: 2013.07.02 , 12:47
Emilia i Daniel
  -  Reda
Gorąco polecamy!!! Dj Eros świetnie zabawiał całe towarzystwo, przy muzyce i konkursach dla każdego. Nasza imprezka weselna trwała 12 godzin bawiliśmy się super.
dodano: 2013.05.05 , 18:18
Agata & Michał
  -  Gdynia
Brać w ciemno! My pomimo braku doświadczenia z dj'ami na weselach w ogóle nie żałujemy. Ba! Z Jarosławem byśmy podpisali umowę ponownie! Człowiek młody z wielkim doświadczeniem, potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji. W repertuarze muzyka i dla młodych i dla starszych - nikt się nie nudził. Pomimo naszego nieprzygotowania cała zabawa udała się bez żadnych wpadek. Wspomnę tylko, że przez nasze roztargnienie nie mieliśmy przygotowanych zabaw, oczepin - pan Jarosław zajął się wszystkim na miejscu, za co jeszcze raz wielki ukłon!
dodano: 2013.03.05 , 18:48
Natalia & Tomasz
  -  Gdynia
Dj Eros przeprowadzil nam super impreze weselna, wszyscy goscie tak jak i my poleamy z czystym sumieniem. Dj bardzo fajnie prowadzi konkursy i najwieksza zaleta to ze , jest zawsze usmiechniety. POLECAMY :) Pozdrawiamy i dziekujemy raz jeszcze.
dodano: 2013.01.15 , 21:27
Paulina i Michał
  -  wejherowo
BARDZO DZIĘKUJEMY za poprowadzenie naszego wesela jesteśmy bardzo zadowoleni . ;) Szczerze polecamy DJ EROSA ;D
dodano: 2012.10.28 , 19:22
Marcin i Bożena
  -  Strzebielino
SUPER ! polecamy ! - DJ pomimo małego wesela potrafił rozkręcić zabawę i wszyscy niezależnie od wieku bawili się świetnie i miło wspominają . DZIĘKUJEMY !!!
dodano: 2012.09.28 , 11:04
Zapraszam do wsparcia mojej strony w serwisach społecznościowych i broadcastowych.
tel:
501 849 407
Jarosław Elwart / Dj Eros
ciacho Witaj
Korzystanie z witryny djeros.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Wyrażam zgodę na przyjmowanie plików cookie ze strony djeros.pl