opinie

Kilka słów od ludzi, których miałem okazję bliżej poznać. Podczas ich uroczystości sporo się działo a każda była inna. Pozostała masa wspomnień, wspaniałe zdjęcia i ogromna satysfakcja.

Ania i Michał
  -  Rumia
Serdecznie polecamy Jarka grał u Nas na weselu goście byli bardzo zadowoleni zabawa udana do białego rana ,parkiet cały czas zapełniony muzyka dopasowana w 100% !!! Jeżeli będziemy organizować jakąś imprezę na pewno kolejny raz skorzystamy ;)
dodano: 2013.08.01 , 21:57
Marzena i Michał
  -  Wejherowo
Bardzo dziękujemy Panu Jarkowi za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela. Goście bawili się do białego rana, zarówno ci starsi, jak i najmłodsi. Gorąco polecamy
dodano: 2013.07.23 , 14:12
Justyna - Adrian
  -  Cedry Wielkie
Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym!! Z pomysłem prowadzone zabawy jak i również konkursy weselne :). Goście bawili się super. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy ;)
dodano: 2013.07.02 , 12:47
Emilia i Daniel
  -  Reda
Gorąco polecamy!!! Dj Eros świetnie zabawiał całe towarzystwo, przy muzyce i konkursach dla każdego. Nasza imprezka weselna trwała 12 godzin bawiliśmy się super.
dodano: 2013.05.05 , 18:18
Agata & Michał
  -  Gdynia
Brać w ciemno! My pomimo braku doświadczenia z dj'ami na weselach w ogóle nie żałujemy. Ba! Z Jarosławem byśmy podpisali umowę ponownie! Człowiek młody z wielkim doświadczeniem, potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji. W repertuarze muzyka i dla młodych i dla starszych - nikt się nie nudził. Pomimo naszego nieprzygotowania cała zabawa udała się bez żadnych wpadek. Wspomnę tylko, że przez nasze roztargnienie nie mieliśmy przygotowanych zabaw, oczepin - pan Jarosław zajął się wszystkim na miejscu, za co jeszcze raz wielki ukłon!
dodano: 2013.03.05 , 18:48
Natalia & Tomasz
  -  Gdynia
Dj Eros przeprowadzil nam super impreze weselna, wszyscy goscie tak jak i my poleamy z czystym sumieniem. Dj bardzo fajnie prowadzi konkursy i najwieksza zaleta to ze , jest zawsze usmiechniety. POLECAMY :) Pozdrawiamy i dziekujemy raz jeszcze.
dodano: 2013.01.15 , 21:27
Paulina i Michał
  -  wejherowo
BARDZO DZIĘKUJEMY za poprowadzenie naszego wesela jesteśmy bardzo zadowoleni . ;) Szczerze polecamy DJ EROSA ;D
dodano: 2012.10.28 , 19:22
Marcin i Bożena
  -  Strzebielino
SUPER ! polecamy ! - DJ pomimo małego wesela potrafił rozkręcić zabawę i wszyscy niezależnie od wieku bawili się świetnie i miło wspominają . DZIĘKUJEMY !!!
dodano: 2012.09.28 , 11:04
Beata i Michał
  -  Gdańsk
Serdecznie dziękujemy za fantastycznie poprowadzone wesele. Polecamy wszystkim którzy oczekują świetnej zabawy i profesjonalnego dja. Pozdrawiamy
dodano: 2012.09.16 , 20:20
sylwia i janusz
  -  wejherowo
najszczersze podziękowania dla wspaniałego dj Jarka,który sprawił,że mój piękny ślub stał się najwspanialszym dniem na świecie, super poprowadziłeś ta zabawa, goście byli bardzo zadowoleni a my szczęśliwy. Z takim profesjonalistą mogę zawsze współpracować.Jarku dziękujemy.
dodano: 2012.07.17 , 09:57
Zapraszam do wsparcia mojej strony w serwisach społecznościowych i broadcastowych.
tel:
501 849 407
Jarosław Elwart / Dj Eros
ciacho Witaj
Korzystanie z witryny djeros.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Wyrażam zgodę na przyjmowanie plików cookie ze strony djeros.pl